Reserves

Protocolo de Prevención y Seguridad especial COVID-19

Els nostres preus inclouen 21% d’I.V. A.

“En Festuc Experience, S.L. tractarem la informació que ens facilitis amb la finalitat d’enviar-te informació relacionada amb la teva sol·licitud sobre els nostres productes i serveis. La base jurídica que legitima el tractament és el teu consentiment. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, oposició, portabilitat, o retirar el consentiment enviant un email a festucexperience@festucexperience.com. També pots sol·licitar la tutela de drets davant l’Autoritat de Control (AEPD). No se cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.”

 

En cas que voleu venir i no us van bé els horaris, ens podeu contactar i podem miar d’acordar la reserva a l’hora o dia que ens proposeu si és possible.

Per qualsevol aclariment de les reserves mira l’apartat de FQS o posat amb contacte amb nosaltres.

  • Es prega arribar 5 minuts abans de l’hora acordada. Si s’arriba 15 minuts més tard de l’hora reservada, la vostra reserva queda anul·lada.
  • Per qualservol modificació de la reserva (dia, hora, nivell, participants) es prega contactar per mail amb 4 dies d’antelació.
  • No s’admeten cancel·lacions, ni devolucions.
  • Ens reservem el dret de no atendre aquelles persones que vinguin sota els efectes de l’alcochol o drogues. En aquest cas, la reserva es donarà per perduda, sense devoluci.

Val Regal

Tenim la possibilitat de fer un val regal per a qui vulguis. Posa’t amb contacte amb nosaltres per Mail i t’expliquem les opcions que tenim.
O si voleu que ens posem en contacte deixa’ns els teus dubtes per correu i en breu ens posarem en contacte amb tu.