FAQ

Preguntes Freqüents (FAQ):

  • Puc modificar la reserva?

Si, sempre que ens aviseu amb un mínim de 4 dies d’antelació, i sempre hi quant si voleu fer un canvi de data que hi hagi disponibilitat. Per poder fer modificacions s’hauran de fer les peticions per mail.

Si el canvi és per afegir membres del grup, s’haurà de comunicar també per mail.

Si el canvi és per treure membre del grup, no es faran devolucions. De totes maneres necessitem saber sempre el nombre exacte de membres que participaran en el joc, abans de vingueu a jugar.

  • Puc cancel·lar la reserva?

No s’admeten cancel·lacions, ni devolucions en la reserva, us recomanem que intenteu fer una modificació de la reserva.

  • Quina és l’edat mínima per poder participar?

El joc és per majors d’edat, però poden venir menors, sempre acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. L’edat mínima per participar amb un grup d’amics és de 18 anys.

  • Hi pot participar tothom?

Hi pot participar tothom, tot hi que hi ha algunes zones que es requereix una certa agilitat.

Ens reservem el dret de no atendre aquelles persones que vinguin sota els efectes de l’alcochol o drogues. En aquest cas, la reserva es donarà per perduda, sense devolució.

  • Puc obtenir factura?

No hi ha cap problema. En aquest cas et demanem que un cop realitzada la reserva et posis en contacte amb nosaltres per mail i ens passis les dades de l’empresa per poder procedir a fer la factura.

  • Puc fer un val regal?

Tenim la possibilitat de fer un val regal per a qui vulguis. Posa’t amb contacte amb nosaltres per mail i t’expliquem les opcions que tenim.

O si voleu que ens posem en contacte deixa’ns els teus dubtes per correu i en breu ens posarem en contacte amb tu.